Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuvarlanarak düşmek

Rüyada yuvarlanarak düşmek

Rüyada yuvarlanarak düşmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, malında zulüm meydana gelmesine yorulmaktadır.

Rüyada yuvarlanarak düşmek gördüyseniz:

  • Yaşamınızda olumlu değişiklikler yapabilir, hayatınızı güzelleştirebilirsiniz.

Rüyada düşmek yuvarlanmak her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada yuvarlanıp düşmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine rivayet eder.

Rüyada yuvarlanarak düşmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına delalettir.

Rüyada yuvarlandığını görmek ömrünün de uzun olacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına inanılır.

Rüyada arabadan yuvarlanmak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabanın yuvarlandığını görmek evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada kar üzerinde yuvarlanmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, gelirinin azalacağına, malına gelecek zarara işaret eder.

Rüyada arabayla şarampole yuvarlanmak kırgınlıkların geçeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments