Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kaya görmek

Rüyada siyah kaya görmek

Rüyada siyah kaya görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kederleneceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına inanılır.

Rüyada siyah kaya gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada siyah kaya görmek onlar tarafından çok sevileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada taş ve kaya görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine işaret eder.

Rüyada suda kayalar görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, Allah’ın yolundan gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayalıklardan denize atlamak kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaya düştüğünü görmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük kaya görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine inanılır.

Rüyada sarp kayalıklara tırmanmak eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayalıklardan çıkmak aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments