Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun yiyen birini görmek

Rüyada kavun yiyen birini görmek

Rüyada kavun yiyen birini görmek ömür boyu başarılı olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kendisini yıpratacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, herkesin önünde olacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavun yiyen birini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler var veya yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kavun yiyen birini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavun keleği görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine delalettir.

Rüyada kavun bahçesi görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tatsız kavun yemek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ham kavun yemek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye yorulmaktadır.

Rüyada kavun çekirdeği yemek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada bozulmuş kavun görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tarlaya kavun ekmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments