Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm ve kavun görmek

Rüyada üzüm ve kavun görmek

Rüyada üzüm ve kavun görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, yeni bir semte taşınılacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzüm ve kavun gördüyseniz:

  • İş birliklerine veya ilişkilere bağlı hedeflerinize odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada kavun ve üzüm görmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm ve kavun görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada kış kavunu görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çürük kavun yemek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinden kavun almak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına yorulur.

Rüyada kavun dilimlemek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, resmi bir göreve getirileceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına işaret eder.

Rüyada acı kavun yemek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine rivayet eder.

Rüyada olgun kavun yemek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments