Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kavun görmek

Rüyada siyah kavun görmek

Rüyada siyah kavun görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine işaret eder.

Rüyada siyah kavun gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanın.

Rüyada siyah kavun görmek yeni işlere atılacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, kısmetli kapıların açılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kavun yediğini görmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, umutların yıkılacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavun taşımak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına rivayet eder.

Rüyada kavun bahçesi görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kavun görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalında kavun görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavun kabuğu görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada karpuz kavun yemek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments