Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun toplamak

Rüyada kavun toplamak

Rüyada kavun toplamak eline geçen kazancı boşa harcayacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kavun toplamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde farklı şeyler size esin kaynağı olabilir.

Rüyada bahçeden kavun toplamak çıkılan yolculukların şans getireceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavun toplamak sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, hayat boyu çok sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan kavun toplamak bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karpuz kavun ekmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine delalettir.

Rüyada kavun yerken görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada olgun kavun görmek dertlerin bölüşüleceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada çürük kavun yemek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına işarettir.

Rüyada kavun suyu içmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments