Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun vermek

Rüyada kavun vermek

Rüyada kavun vermek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavun vermek gördüyseniz:

  • Öte yandan, aileyle ilgili hassas meselelerde dikkatli davranmanızda fayda var.

Rüyada kavun yedirmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kavun görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, yaşama dört elle sarılacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mevsimsiz kavun görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine delalet eder.

Rüyada ağaçtan kavun toplamak bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına rivayet eder.

Rüyada kavun turşusu görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada kavun hediye almak çok hayırlı şeylere, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına inanılır.

Rüyada ölüden kavun almak yeni kararlar alınacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına işarettir.

Rüyada kavun çekirdeği yemek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments