Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun sevmek

Rüyada kavun sevmek

Rüyada kavun sevmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavun sevmek gördüyseniz:

  • Sözlerinizde durmanız gerekiyor.

Rüyada kavun sevmek içinin rahat edeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada karpuz kavun yemek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavun koparmak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine inanılır.

Rüyada mor kavun görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine delalettir.

Rüyada yeşil kavun yemek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine işarettir.

Rüyada yarım kavun görmek geçim derdi yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada kavun ikram etmek işlerinin çok iyi gideceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kavun hediye almak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments