Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor kavun görmek

Rüyada mor kavun görmek

Rüyada mor kavun görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, işlerin yolunda gideceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada mor kavun gördüyseniz:

  • Olaylara yaratıcı şekilde yaklaşmanız durumunda ilerlemek istediğiniz konularda yol alabilirsiniz.

Rüyada mor kavun görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, fakirlerin güleceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına işarettir.

Rüyada kavun bahçesi görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine tabir olunur.

Rüyada kavun yerken görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük kavun görmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, hastalıktan şifa bulmaya, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavun turşusu yemek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ham kavun görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalet eder.

Rüyada kavun turşusu görmek kazancının çok daha fazla olacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına işaret eder.

Rüyada olmamış kavun görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments