Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun dağıtmak

Rüyada kavun dağıtmak

Rüyada kavun dağıtmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, sosyal konumunun değişeceğine işaret eder.

Rüyada kavun dağıtmak gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsemediğiniz işlerle uğraşırken aniden aklınıza sizin için önemli bir konuda ilerlemenize ya da isteklerinizi gerçekleştirmenize faydası olabilecek fikirler gelebilir.

Rüyada kavun dağıtmak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada kavun karpuz dağıtmak içinden çıkılamaz bir hal alacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavun tarlası görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, onurlu bir hayat süreceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı kavun yemek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına işarettir.

Rüyada uluk kavun görmek hayata karşı isteksizleşeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, yüzünü güldüreceğine delalettir.

Rüyada kavun kesmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine inanılır.

Rüyada kavun satın almak takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada karpuz vs kavun tarlası görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments