Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun dilimi görmek

Rüyada kavun dilimi görmek

Rüyada kavun dilimi görmek insanlarla arasının açılacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada kavun dilimi gördüyseniz:

  • Yükü birlikte çalıştığınız kimselere yıkmaktasınız.

Rüyada kavun dilimi görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş kavun görmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada dilimlenmiş yumurta görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada dilimlenmiş şeftali görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, imkânlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada dilim dilim ekmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine delalet eder.

Rüyada bir dilim karpuz yemek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, onlara doyasıya sarılacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada portakal dilimi görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, gelirinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki dilim ekmek görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments