Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga etmek ve kazanmak

Rüyada kavga etmek ve kazanmak

Rüyada kavga etmek ve kazanmak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavga etmek ve kazanmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla birbirinizi ne kadar fazla tanırsanız o kadar fazla başarılı olabilirsiniz.

Rüyada kavga edip kazanmak mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kavga kazanmak duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavgayı kazanmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işarettir.

Rüyada kavga etmek ve kazanmak kendisini sorgulama gereği duyacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına işarettir.

Rüyada kazanda bulgur kaynatmak geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir ödül kazanmak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına delalet eder.

Rüyada yarışmayı kazanmak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yeri kazanmak ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments