Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavgada birini kurtarmak

Rüyada kavgada birini kurtarmak

Rüyada kavgada birini kurtarmak dinç kalacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavgada birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Sağa sola direktifler veriyor imajı çizmemeye gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada kavgada birini kurtarmak kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını kavgadan kurtarmak atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini kavgadan kurtarmak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, afiyete ereceğine alamet eder.

Rüyada bir insanı kurtarmak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada balığın hayatını kurtarmak büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin hayatını kurtarmak huzursuzlukların son bulacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyi boğulmaktan kurtarmak işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada göle düşen birini kurtarmak verimliliğinin de artacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments