Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanı kurtarmak

Rüyada bir insanı kurtarmak

Rüyada bir insanı kurtarmak gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Rüyada bir insanı kurtarmak gördüyseniz:

  • Belli konuların büyümemesi için daha sakin kalmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada denizden insan kurtarmak başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan insanı kurtarmak amaçların gerçekleşmeyeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğulan insanları kurtarmak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına delalet eder.

Rüyada selden insan kurtarmak uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, kurtuluşu yakalayacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına işaret eder.

Rüyada denizde insan kurtarmak kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir insanı kurtarmak büyük problemler yaşanacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine alamet eder.

Rüyada bir insan kurtarmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına, onu isyan noktasına getireceğine işaret eder.

Rüyada bir insanı ölümden kurtarmak evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments