Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin hayatını kurtarmak

Rüyada sevdiğinin hayatını kurtarmak

Rüyada sevdiğinin hayatını kurtarmak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, endişelerini silip atacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin hayatını kurtarmak gördüyseniz:

  • Israrcı olmak çok fazla şeyi değiştirmeyeceğinden, uyum sağlamaya ya da sakin kalmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada sevdiğinin hayatını kurtarmak ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin hayatını kurtarmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir bebeğin hayatını kurtarmak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada insanların hayatını kurtarmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, başarısızlığa düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin hayatını kurtarmak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, geçiminin güçleşeceğine yorulur.

Rüyada birinin hayatını kurtarmak örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına delalettir.

Rüyada hayat kurtarmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balığın hayatını kurtarmak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments