Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kavgadan kurtarmak

Rüyada birini kavgadan kurtarmak

Rüyada birini kavgadan kurtarmak sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, haneden birinin ayrılacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine işarettir.

Rüyada birini kavgadan kurtarmak gördüyseniz:

  • Yakın bir akrabanız kötü bir duruma düşebilir.

Rüyada kavgada birini kurtarmak tatsız sözlerin de unutulacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada birini kavgadan kurtarmak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, kişinin malını kaybedebileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını kavgadan kurtarmak çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyi kurtarmak yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağayı kurtarmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çocuklarının fazla olacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annemi bogulmaktan kurtarmak mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmekten kurtarmak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalettir.

Rüyada öleni kurtarmak onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments