Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga izlemek

Rüyada kavga izlemek

Rüyada kavga izlemek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, düşmanından uzak olacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavga izlemek gördüyseniz:

  • Aksilikler karşısında bağırıp, çağırıp, yakınlarınızı kırabilecek kadar gerilimlisiniz.

Rüyada kavga izlediğini görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına rivayet eder.

Rüyada kavga edenleri izlemek bolluğun ve verimin de artacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek kavgası izlemek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavgayı izlemek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavga izlemek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine inanılır.

Rüyada seli izlemek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada film izlemek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada uzaktan düğün izlemek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments