Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavgayı izlemek

Rüyada kavgayı izlemek

Rüyada kavgayı izlemek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, güzel zamanlar geçireceğine, sevgi göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavgayı izlemek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda asıl konudan sapmamaya çalışın.

Rüyada kavga izlemek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavga edenleri izlemek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kavga izlediğini görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavgayı izlemek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek kavgası izlemek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada dürbünle izlemek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine delalettir.

Rüyada tenis maçı izlemek sorunların üzüntülere neden olacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada yüksekten denizi izlemek yokluk çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments