Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kişinin kavga ettiğini görmek

Rüyada iki kişinin kavga ettiğini görmek

Rüyada iki kişinin kavga ettiğini görmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine tabir olunur.

Rüyada iki kişinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Kişisel olarak yapacağınız bazı girişimlerle yakın çevrenizdeki birbirine dargın kimseleri ya da arkadaşlarınızı arabulucu görevi üstlenerek barıştıracaksınız.

Rüyada sevdiğin kişinin kavga ettiğini görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada bir kişinin kavga ettiğini görmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada başka kişilerin kavga ettiğini görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavga ettiğin kişiyle konuşmak sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada kavga ettiği kişiyi görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada iki kişinin kavga ettiğini görmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada kavga ettiğin kişiyi görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle kavga ettiğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments