Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga etme görmek

Rüyada kavga etme görmek

Rüyada kavga etme görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, süzüleceğine, ağlayacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavga etme gördüyseniz:

  • Seyahatler, yer değişikliği veya yeni öğrenilen bilgiler yeni fırsatları da beraberinde getirebilir.

Rüyada sevgilisinin kavga ettiğini görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada kavga etmiş birini görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine yorulur.

Rüyada bir başkasının kavga ettiğini görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtların kavga ettiğini görmek ailesinin de büyük olacağına, saygınlık elde edeceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada kavga ettiklerini görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, sürekli tartışacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kuşların kavga ettiğini görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, çok zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada babayla kavga ettiğini görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada kavga ettiğimi görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments