Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga etmiş birini görmek

Rüyada kavga etmiş birini görmek

Rüyada kavga etmiş birini görmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine inanılır.

Rüyada kavga etmiş birini gördüyseniz:

  • Değişkenliğiniz kişilerin hakkınızda türlü fikirler yürütmesine sebep olabilir.

Rüyada erkek kardeşinin kavga ettiğini görmek bundan hayır göreceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşle kavga ettiğini görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına rivayet eder.

Rüyada köpeklerin kavga ettiğini görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine delalet eder.

Rüyada babanın kavga ettiğini görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının kavga ettiğini görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, fakirlik yaşayacağına delalettir.

Rüyada patronla kavga ettiğini görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısıyla kavga ettiğini görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, imkânlarının çoğalacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada adamların kavga ettiğini görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments