Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtların kavga ettiğini görmek

Rüyada kurtların kavga ettiğini görmek

Rüyada kurtların kavga ettiğini görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, kısmetinin hep açık olacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada kurtların kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarda, pazarlıklarda veya yapılacak planlarda siz istediğinizi rahatça alabilirsiniz.

Rüyada kurtların kavga ettiğini görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtla kavga etmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına delalet eder.

Rüyada etin kurtlandığını görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, zafer elde edeceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine yorulur.

Rüyada kurt eti görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış insan eti görmek bayram tadında bir ömür geçireceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurt eti yemek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurtlanmış tavuk eti görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış et görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments