Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla cenazeye gitmek

Rüyada arabayla cenazeye gitmek

Rüyada arabayla cenazeye gitmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla cenazeye gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sonlanmalar ya da sonuçlanmalar yaşanabilir.

Rüyada arabayla cenazeye gitmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada cenazenin arkasından gitmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının cenazesine gitmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, muradına eremeyeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün cenazesine gitmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş biriyle cenazeye gitmek giderlerin artış göstereceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına yorulur.

Rüyada cenaze namazına gitmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına delalettir.

Rüyada otobüsle cenazeye gitmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına inanılır.

Rüyada cenazeye gitmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, büyük ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments