Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanozda yılan görmek

Rüyada kavanozda yılan görmek

Rüyada kavanozda yılan görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, geçim derdinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavanozda yılan gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler hiçbirşeyi anlamayabilirler, mantıksız fikirlerini görmezden gelmeniz gerekebilir.

Rüyada yılanı kavanoza koymak her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına işarettir.

Rüyada kavanozda yılan görmek geleceğe dair planlar yapacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kavanoz içinde yılan görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık kavanoz görmek esenlik içinde olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına işarettir.

Rüyada yeşil kavanoz görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına inanılır.

Rüyada cam kavanoz almak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına alamet eder.

Rüyada kavanozda su görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada şeker kavanozu görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments