Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanozda görmek

Rüyada kavanozda görmek

Rüyada kavanozda görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavanozda gördüyseniz:

  • Bazı amaçlarınızı veya hayallerinizi size faydalı olma potansiyeli olan kişilerle paylaşmanız durumunda hayalleriniz karlı fikirlere ya da girişimlere dönüşebilir.

Rüyada kavanozda turşu görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil kavanoz görmek karamsar ve umutsuz olacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına tabir olunur.

Rüyada kavanoz içinde yılan görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada bir kavanoz bal görmek başarıların artacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada kırık kavanoz görmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavanoz içinde su görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su dolu kavanoz görmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kavanozda su görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments