Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanoz kırıldığını görmek

Rüyada kavanoz kırıldığını görmek

Rüyada kavanoz kırıldığını görmek ona göre davranacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, hep dinç ve genç kalacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, onlara galip geleceğine rivayet eder.

Rüyada kavanoz kırıldığını gördüyseniz:

  • Hızlı ilerlemek veya çok fazla şey üstlenmek yıkıcı olabilir.

Rüyada kavanoz kırılması görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, maddi olarak zarar edeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına inanılır.

Rüyada cam kavanozun kırıldığını görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kavanoz kırıldığını görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına tabir olunur.

Rüyada cam kavanoz kırılması görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına alamet eder.

Rüyada kavanozda görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kavanozda çay görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavanoz içinde yılan görmek çok farklı bir kişi olacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, hatalarını düzelteceğine işarettir.

Rüyada kavanoz yıkamak rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments