Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanoz yıkamak

Rüyada kavanoz yıkamak

Rüyada kavanoz yıkamak kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavanoz yıkamak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermek size zarar verebilir.

Rüyada kavanoz yıkamak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına işarettir.

Rüyada kavanozdan bal yemek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bal kavanozu görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine delalet eder.

Rüyada kavanozda salça görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kavanoza su doldurmak çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, düşmanların çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada kavanozun içinde balık görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalet eder.

Rüyada kırık kavanoz görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavanoz içinde böcek görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments