Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanoz kırılması görmek

Rüyada kavanoz kırılması görmek

Rüyada kavanoz kırılması görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, iftiraya maruz kalınacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına delalettir.

Rüyada kavanoz kırılması gördüyseniz:

  • Bir diğer ihtimal de, ruhen kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilecek danışmanlardan akıl almaya başlamanız olabilir.

Rüyada cam kavanozun kırıldığını görmek sorunların çözüleceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavanoz kırılması görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada kavanoz kırıldığını görmek yapılan planların alt üst olacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işarettir.

Rüyada cam kavanoz kırılması görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bal kavanozu görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam kavanoz kırmak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada kavanozda bal görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavanoz içinde bebek görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments