Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katlanmış kıyafet görmek

Rüyada katlanmış kıyafet görmek

Rüyada katlanmış kıyafet görmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, şerefli bir hayat süreceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada katlanmış kıyafet gördüyseniz:

  • En iyisi sizin uzak durmanız olacak.

Rüyada kat kat kıyafet çıkarmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine yorulur.

Rüyada kat kat kıyafet giymek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, ayıplanacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına işaret eder.

Rüyada katlı kıyafetler görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, bir organizasyona katılacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada katlanmış kıyafet görmek hem de sevdiklerinin olacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına delalet eder.

Rüyada katlanmış kıyafetler görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok katlı ev görmek fedakârlıklar yapacağına, işe zorla gidip geleceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işarettir.

Rüyada alt kattan üst kata taşınmak canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments