Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kat kat kıyafet giymek

Rüyada kat kat kıyafet giymek

Rüyada kat kat kıyafet giymek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kat kat kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Bazı şeyler veya bazı konular inanılamayacak kadar güzel görünüyor olabilir.

Rüyada kat kat kıyafet giymek zorlukların aşılacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada katlı kıyafetler görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada katlanmış kıyafetler görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, iyi şartlarda yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kat kat kıyafet çıkarmak sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada katlanmış kıyafet görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, yeni işler yapılacağına işaret eder.

Rüyada kat kat elbise giymek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine tabir olunur.

Rüyada iki kat çorap giymek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına delalet eder.

Rüyada kat kat kazak giymek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments