Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok katlı ev görmek

Rüyada çok katlı ev görmek

Rüyada çok katlı ev görmek kötü ve hasta günler geçireceğine, kişinin fakirleşeceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, dedikoduya yorulmaktadır.

Rüyada çok katlı ev gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı uygulamanıza veya isteklerinizi gerçekleştirmenize olanak tanıyabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tek katlı bahçeli ev görmek varlık içinde yaşayacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve kat çıkmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine tabir olunur.

Rüyada iki katlı ev görmek iki tarafın da çok sevineceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada çok katlı güzel ev görmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı ev görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada üç katlı ev almak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beş katlı ev görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek katta ev almak aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, çok mutlu olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments