Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kat kat çorap giymek

Rüyada kat kat çorap giymek

Rüyada kat kat çorap giymek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, görgülü ve kültürlü olacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işaret eder.

Rüyada kat kat çorap giymek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili bazı konular açığa çıkabilir.

Rüyada kat kat çorap giymek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine yorulur.

Rüyada iki kat çorap giymek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada kat kat çorap çıkarmak zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada katlanmış çorap görmek eşiyle bahtiyar olacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, üzeceğine işaret eder.

Rüyada kat kat kıyafet giymek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalet eder.

Rüyada kat kat elbise giymek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada kat kat kazak giymek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kısa çorap giymek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, büyük bir gelir toplayacağına, üzüntü yaşamaya işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments