Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katır tırnağı görmek

Rüyada katır tırnağı görmek

Rüyada katır tırnağı görmek tartışmaların sona ereceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına işaret eder.

Rüyada katır tırnağı gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden veya hızlı hareketlerden kaçınmanız durumunda iş hayatınızda veya evinizde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada katır tırnağı görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına yorulur.

Rüyada katırın ısırdığını görmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada at eşek katır görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya inanılır.

Rüyada yüklü katır görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada katır yavrusu görmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, zorlukların geride kalacağına yorulur.

Rüyada siyah katır görmek dargınların barışacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada katırdan düşmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, başarılı adımlar atılacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada katıra bindiğini görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments