Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek kaşı almak

Rüyada erkek kaşı almak

Rüyada erkek kaşı almak keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, yeni iş teklifleri alacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada erkek kaşı almak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken bazı işler ya da atılması gereken adımlar konusunda fikirleriniz varsa, paylaşmalısınız.

Rüyada erkekte ince kaş görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin kaşını almak sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, alım gücünü yitireceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin kaşını almak iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek kaşı almak kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalettir.

Rüyada kaşı alınmış erkek görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine inanılır.

Rüyada kaşı olmamak hayırlı kapıların açılacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına yorulur.

Rüyada kaş ve bıyık görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşı alınmış görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments