Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaş düzeltmek

Rüyada kaş düzeltmek

Rüyada kaş düzeltmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, bir süre zorluk çekeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine tabir olunur.

Rüyada kaş düzeltmek gördüyseniz:

  • Küçüklü büyüklü sırlar, entrikalar, paylaşılmaması gereken bilgiler ön plana çıkabilir.

Rüyada kaşları düzeltmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada kaş düzeltmek planlı ve programlı davranacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada düze çıkmak itibarda meydana gelecek değişikliğe, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada bahçeyi düzeltmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kum düzeltmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada yatak yorgan düzeltmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine inanılır.

Rüyada saçlarını düzeltmek dertlerin uzaklaştırılacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, mutluluğunu çoğaltacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içini düzeltmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments