Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasıktan yaralanmak

Rüyada kasıktan yaralanmak

Rüyada kasıktan yaralanmak edilen duaların karşılığını bulacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, iyi zamanlar geçireceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına yorulur.

Rüyada kasıktan yaralanmak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelere onay vermeden ya da imza atmadan önce detaylı şekilde düşünmelisiniz.

Rüyada kasıktan yaralanmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kasıkta yara görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kasık kıllarını kesmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kasıktan iğne vurulmak Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kasık bölgesini traş etmek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kasık kılı yolmak kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalettir.

Rüyada kasık biti görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalet eder.

Rüyada kasıktan bıçaklanmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments