Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasık bölgesini traş etmek

Rüyada kasık bölgesini traş etmek

Rüyada kasık bölgesini traş etmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, hayra ve esenliğe yorulmaktadır.

Rüyada kasık bölgesini traş etmek gördüyseniz:

  • Yakında, sizin için en önemli şeyi belirledikten sonra daha rahat ilerleyebileceksiniz.

Rüyada kasık bölgesinde kıl görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasık bölgesini traş etmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına yorulur.

Rüyada kasıkta yara görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine yorulur.

Rüyada kasıktan ameliyat olmak kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, zorlukların artacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada kasık traşı olmak alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada kasık kıllarını yolmak hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına rivayet eder.

Rüyada kasıktan bıçaklanmak yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasık fıtığı olduğunu görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments