Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasıktan bıçaklanmak

Rüyada kasıktan bıçaklanmak

Rüyada kasıktan bıçaklanmak kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına rivayet eder.

Rüyada kasıktan bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Bazı insanların işlerine karışmanız veya tavsiyelerde bulunmanız durumunda istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz.

Rüyada kasıktan bıçaklanmak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine işarettir.

Rüyada kasıkta kıl görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, daima önüne bakacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine yorulur.

Rüyada kasık kılı görmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işaret eder.

Rüyada kasık ağrısı çekmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kasık biti görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada kasık traşı olmak yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada kasıktan iğne vurulmak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasıklarda kıl görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments