Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasık biti görmek

Rüyada kasık biti görmek

Rüyada kasık biti görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, hastalıklarının azalacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kasık biti gördüyseniz:

  • Cazip teklifler alabilirsiniz.

Rüyada kasık biti görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, hayırlı bir yola girileceğine rivayet eder.

Rüyada kasıktan iğne vurulmak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasıkta yara görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına işaret eder.

Rüyada kasıktan ameliyat olmak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, solan yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada kasık bölgesini traş etmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kasık traşı görmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına inanılır.

Rüyada kasık kıllarını kesmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada kasıktan bıçaklanmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments