Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasık ağrısı görmek

Rüyada kasık ağrısı görmek

Rüyada kasık ağrısı görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, zenginlik kazanacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada kasık ağrısı gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği ya da çevre değiştirmek kariyerinizde veya iş hayatınızda ilerlemenin anahtar kelimeleri olabilir.

Rüyada kasık ağrısı çekmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, yüksek tahsil yapacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada kasık ağrısı görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kasık kıllarını kesmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, sonunda mutlu olacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına delalet eder.

Rüyada kasık kılı temizlemek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, rızkının kesilmeyeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına delalettir.

Rüyada kasık tüylerini kesmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kasıktan kıl koparmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kasık kıllarını yolmak bedenen ve ruhen iyi olacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, çok eğleneceğine rivayet eder.

Rüyada kasıktan iğne vurulmak kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments