Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasık traşı olmak

Rüyada kasık traşı olmak

Rüyada kasık traşı olmak en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasık traşı olmak gördüyseniz:

  • Bonkör olarak veya maddi olanaklarınızı kullanarak etkilemek istediğiniz kişiler olabilir.

Rüyada kasık ağrısı görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, sorununu kolayca çözeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kasık kıllarını yolmak aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kasıkta yara görmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, bundan güç ve cesaret alacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine işarettir.

Rüyada kasık bölgesini traş etmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet eder.

Rüyada kasıktan kıl koparmak elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada kasıkta kıl görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına inanılır.

Rüyada kasık bölgesinde kıl görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasık traşı olmak eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments