Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasık traşı görmek

Rüyada kasık traşı görmek

Rüyada kasık traşı görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına tabir olunur.

Rüyada kasık traşı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yanıltıcı etkilere açıksınız.

Rüyada kasıkta yara görmek hayırlı ve güzel olacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına delalet eder.

Rüyada kasık fıtığı görmek hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine rivayet eder.

Rüyada kasık ağrısı görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına delalettir.

Rüyada kasık kılı temizlemek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalettir.

Rüyada kasık tıraşı olmak dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada kasıktan yaralanmak işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada kasık kıllarını yolmak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Rüyada kasıktan iğne vurulmak birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments