Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasık fıtığı görmek

Rüyada kasık fıtığı görmek

Rüyada kasık fıtığı görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına delalettir.

Rüyada kasık fıtığı gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren beklenmedik gelişmelerle uğraşmanız gerekebilir ya da yakın çevrenizdeki kişilerin yardımınıza ihtiyacı olabilir.

Rüyada kasık fıtığı görmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada kasık fıtığı olduğunu görmek alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbek fıtığı olduğunu görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olmak makam ve rızık sağlayacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fıtık ameliyatı olmak iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işarettir.

Rüyada göbek fıtığı görmek onurlu bir hayat süreceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına inanılır.

Rüyada fıtık olduğunu görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına rivayet eder.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments