Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaseden su içmek

Rüyada kaseden su içmek

Rüyada kaseden su içmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına inanılır.

Rüyada kaseden su içmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki işler sizi heyecanlandırmıyorsa, siz bir şeyler ekleyerek heyecanlı hale getirebilirsiniz.

Rüyada kaseden su içmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada kasede su görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine inanılır.

Rüyada kaset dinlemek galibiyetlerinin artacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada kasede süt görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kasede yoğurt görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada teyp kaseti görmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada müzik kaset görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada kaset yapmak bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments