Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyp kaseti görmek

Rüyada teyp kaseti görmek

Rüyada teyp kaseti görmek gün yüzü görmeyeceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada teyp kaseti gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlası için söz vermeniz sinirlerinizi yıpratabilir.

Rüyada teyp kaseti görmek büyük başarıya ulaşılacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına işarettir.

Rüyada teyp görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına delalettir.

Rüyada oto teyp görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret eder.

Rüyada teyp dinlemek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işarettir.

Rüyada teyp satmak dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine delalettir.

Rüyada araba teybi görmek bedeninin de iyileşeceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kasede bal görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, masrafların altında kalacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kaset görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments