Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaset yapmak

Rüyada kaset yapmak

Rüyada kaset yapmak nice noksanlık içinde olduğuna, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaset yapmak gördüyseniz:

  • Değerinizin farkına varmalısınız.

Rüyada kaset yapmak hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, büyük rahatlık yaşanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Rüyada kasede bal görmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada kaset dinlemek doğruluğu bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada kasede yoğurt görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine delalettir.

Rüyada kaset bandı görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, zor durumda kalacağına işaret eder.

Rüyada kasede su görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, ün salacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına alamet eder.

Rüyada kasede süt görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasede çorba görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments