Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasede su görmek

Rüyada kasede su görmek

Rüyada kasede su görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kasede su gördüyseniz:

  • Bazı kişiler söylenenleri veya söz verilen şeyleri tamamen unutmuşçasına hareket edebilirler.

Rüyada kasede su görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaseden su içmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına işaret eder.

Rüyada kasede yoğurt görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasede çorba görmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaset yapmak hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaset bandı görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kasede bal görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada kasede süt görmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, niyetlendiği işlere gireceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments