Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının beyaz araba aldığını görmek

Rüyada arkadaşının beyaz araba aldığını görmek

Rüyada arkadaşının beyaz araba aldığını görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının beyaz araba aldığını gördüyseniz:

  • Kafanız fantazilerle dolu olabilir diğer konular size sıkıcı gelebilir.

Rüyada arkadaşının beyaz araba aldığını görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını araba aldığını görmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, kalbini kıracağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşının araba aldığını görmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, makamının tehlikeye gireceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının araba aldığını görmek helal rızık elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının yeni araba aldığını görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz araba aldığını görmek huzuru yakalayacağına, gönül sızılarının dineceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının beyaz araba aldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin beyaz araba aldığını görmek el üstünde tutulacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments