Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz araba aldığını görmek

Rüyada beyaz araba aldığını görmek

Rüyada beyaz araba aldığını görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, ters giden durumların düzeleceğine, bazen fakirlik görüleceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, toparlanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz araba aldığını gördüyseniz:

  • Yeni başlayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada birinin beyaz araba aldığını görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz araba aldığını görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada başkasının beyaz araba aldığını görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine yorulur.

Rüyada yeni beyaz araba aldığını görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının beyaz araba aldığını görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, güzel sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı araba aldığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun araba aldığını görmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının yeni araba aldığını görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments