Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin beyaz araba aldığını görmek

Rüyada birinin beyaz araba aldığını görmek

Rüyada birinin beyaz araba aldığını görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, kendisine şifa olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin beyaz araba aldığını gördüyseniz:

  • Her şey aynı anda üzerinize gelebilir.

Rüyada yeni beyaz araba aldığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının beyaz araba aldığını görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının beyaz araba aldığını görmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin beyaz araba aldığını görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına inanılır.

Rüyada beyaz araba aldığını görmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı araba aldığını görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada yeni araba aldığını görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ev ve araba aldığını görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments